Aetor Oy on aloittanut yhteistyön Euroopan johtavan suodatinvalmistajan T.A.M.A. AERNOVA S.R.L.:n kanssa.

Yhteistyösopimus laadittiin alkuvuodesta 2020 TAMA Aernovan pääkonttorilla upeassa Italian Trentossa. Sopimus pitää sisällään yksinoikeuden jälleenmyydä TAMA Aernovan tuotteita Suomen markkinoilla. Sopimuksen ohessa Aetor Oy:n edustajat tutustuivat myös TAMA Aernovan tuotantotekniikkaan ja laadunvalvontaan.

”Olimme jo ennen vierailua vakuuttuneita TAMA Aernovan tuotteiden laadusta eri sovelluskohteissa, ja vierailu vahvisti tätä näkemystä. Olemme otettuja asenteesta, jolla TAMA:lla suhtaudutaan tuotteisiin. Toisaalta myös heillä oltiin tyytyväisiä Aetor Oy:n toimintamalleihin, joka lopulta johti yhteistyöhön ja sopimukseen. Mielestäni mainitsemisen arvoista tehdaskäynnistä oli, että materiaalien pintakäsittelyn laatu on erittäin hyvällä tasolla.

Aetor Oy:n toiminta perustuu asiakastyytyväisyyteen, joten haluamme kumppanin samoilla arvoilla. Saamme TAMA Aernova:sta laadukkaan ja tunnetun yhteistyöyrityksen, jonka tuotteet ovat käytössä ympäri maailmaa ja vastaanottaneet useita tunnustuksia.”

– Juho Toriseva, Aetor Oy

 


Aetor Oy on suomalainen cleantech-perheyritys, joka on erikoistunut biovoimalaitosten ja teollisuuden ilmansuodatusratkaisuihin. Autamme asiakkaitamme vastaamaan tiukentuviin päästömääräyksiin ja vähentämään ympäristön kuormitusta.

Aetor Oy on Euroopan johtavan suodatinvalmistaja T.A.M.A. AERNOVA:n virallinen edustaja ja jälleenmyyjä Suomessa.