Tarjoamme suodatusratkaisuja biovoimalaitoksille ja teollisuudelle.

Avaimet käteen -periaatteella uusiin ja olemassa oleviin kohteisiin.

Lisäksi valikoimastamme löytyy varaosapalvelu biovoimalaitoksille.

Suunnittelu, asennus ja käyttöönotto

Hoidamme suodattimen valinnan sekä prosessirajapintojen suunnittelun tarpeenne mukaan. Asennus ja käyttöönotto hoituu osaavan tiimimme toimesta.

Kotimaiset arinapalat

Korkealaatuiset kotimaiset arinapalat biovoimalaitoksiin. Nopea joustava toimitus.

Pussisuodattimet kaikkiin käyttökohteisiin

Pulco Air pussisuodattimet ovat suunniteltu puhdistamaan kaasua suspendoiduista kiinteistä hiukkasista. Tehokas ja turvallinen savukaasujen puhdistaja.

Siilopussisuodattimet

Pulco Air NS siilopussisuodattimet ovat kehitetty erityisesti suspendoituneiden kiinteiden hiukkasten suodattamiseen pölyisestä ilmasta.

Kasettipölynkeräimet

Kompac Air kasettipölynkeräimet ovat kustannustehokas ratkaisu ilman suodattamiseen.

Vaaka-asenteiset pölynkeräimet

Vaaka-asenteiset kasettipölynkeräimet ovat suunniteltu erityisesti hitsauksesta, metallityöstöstä ja -leikkauksesta syntyvän pölyn suodattamiseen.

Kasettipölynkeräimet pulverimaalaukseen

Kasettisuodattimet ovat erityisesti kehitetty pulverimaalauksessa syntyvän pölyn keräämiseen ja ilman suodattamiseen. Suodattimet ovat ATEX-luokiteltuja.

Öljysumuerottimet

HYPER-OIL öljysumuerottimet ovat kehitetty öljypisaroiden suodattamiseen ilmasta soveltuen erityisesti teollisuuden prosesseihin.

Mekaaniset ja elektrostaattiset öljysumuerottimet

Öljysumuerottimet ovat kehitetty erityisesti metallityöstökoneiden leikkuunesteistä syntyvien höyryjen suodattamiseen.

ESP

Elektrostaattisetsuodatimet ovat huoltovapaa nykyaikainen tapa suodattaa ilman epäpuhtauksia. Sopii useisiin eri sovelluskohteisiin.

ESP biovoimalaitoksiin

Elektrostaattisetsuodattimet, jotka soveltuvat pieniin alle 1,5MW biovoimalaitoksiin.

Hepasafe-suodattimet

Suodattimet suuren alipaineen kohteisiin

Pussi- ja kasettisuodattimet ovat kehitetty erityisesti kohteisiin, joissa on suuri alipaine.

Siirrettävät hitsauskaasun ja pölyn suodattimet

PICK UP -sarja koostuu pyörillä siirrettävistä imusuodattimista, joita käytetään hitsauskaasujen, jauheiden ja aerosolien suodattamiseen. Ne tekevät työpisteestä terveellisemmän ja turvallisemman.

Hiontapöydät

Hiontapöydät edustavat parasta teknistä ratkaisua hitsaus- ja hiontaprosessien aiheuttamien kaasujen ja pölyn imemiseksi. Pöydät ovat paloturvallisia sekä helppoja käyttää ja puhdistaa.

Pulverimaalaustilat

Pulverimaalaustilassa on tehokas maalauspölynpoisto ja suodatus. Tila on helppohoitoinen ja turvallinen ATEX -luokiteltu ratkaisu maalaustyöhön.

ATEX suojauskomponentit

Suodattimet voidaan varustaa tarvittaessa ATEX -luokitelluilla räjähdysluukuilla, takaiskuventtiileillä ja puhaltimilla.

Taskusuodattimet

Taskusuodattimet ovat tarkoitettu tuotantotilojen ilmansuodatukseen.

Aktiivihiilisuodattimet

Aktiivihiilisuodattimet takaavat työympäristön hyvän ilmanlaadun ja poistavat haitallisia VOC -päästöjä.

Plasma- ja lämpöleikkauspöydät

Plasma ja lämpöleikkauspöydät ovat suunniteltu laser-, plasma- ja polttoleikkauskoneisiin. Pöytä mahdollistaa leikkauksessa syntyvän kaasun ja pölyn poiston turvallisesti.

Varastosäiliöt integroidulla suodatuksella

Putket, kanavat ja adapterit

Aetor Oy huolehtii suodattimen integroinnista mekaanisesti ja sähköisesti kohteen rakenteisiin avaimet käteen -periaatteella. Toimitamme tarvittavat kanavat ja adapterit sekä instrumentaation.

Kostean pölyn keräimet

Idromix -suodattimet ovat kehitetty erityisesti kostean pölyn suodattamiseen.

Syklonit

Erotussyklonia käytetään esisuodattimena ennen varsinaista suodatinjärjestelmää. Syklonilla pystytään pidentämään suodattimen huoltoväliä ja eroittelemaan karkeat partikkelit.

Leikkauspöydät lavanvaihtimella

Nopealla lavanvaihtimella varustetussa leikkauspöydässä on kaksi ketjukäyttöistä liukulavaa. Ulkopuolella on hydraulisesti toimiva nostin, joka mahdollistaa kuormalavojen pystysuuntaisen vaihdon.

Suodattimien lisälaitteet ja -varusteet

Aetor Oy toimittaa lisälaitteita suodatinjärjestelmiin. Tällaisia ovat esimerkiksi kuljettimet, kipinäloukut, venttiilit ja puhaltimet.

Varaosat ja tekninen tuki

Aetor Oy toimittaa laadukkaat ja varmasti oikeanlaiset varaosat nopeasti. Ota yhteyttä kun tarvitset lisätietoa tai teknistä tukea tuotteistamme.